Veldhuis Consultancy - Aanbod
Veldhuid Consultancy - Team Ontwikkeling

TEAM ONTWIKKELING

Inzicht in groepsdynamica en team observatie levert informatie waar het team, de groep van individuen staat. Staat het team nog aan het begin in de vormfase of zijn er al meer kenmerken te vinden die wijzen op een eenheid?
Je kijkt naar belemmerend en ondersteunend gedrag binnen een bepaalde fase waar het team zich bevindt. Het resultaat is een echt en oprecht functionerend team, gebruik makend van elkaars talenten met maximale output voor het team en het bedrijf.

Veldhuid Consultancy - Leiderschap

LEIDERSCHAP

Leiderschap betekent leiden: dat doe je niet alleen vanuit je hoofd maar vooral ook met je hart. Voor veel mensen is de verbinding tussen hoofd en hart, tussen ratio en emotie niet een automatisme. Goede leiders verbinden. Maar om in verbinding te zijn met anderen, moet je eerst in verbinding zijn met jezelf. De kunst van het leiden van veranderingen is eerst de reis naar binnen te maken, en dan pas de reis naar buiten. The way out is the way in.

Veldhuid Consultancy - Individuele ontwikkeling

INDIVIDUELE ONTWIKKELING

Bereik in 4 – 5 sessies je doel. Voor mensen die willen groeien, op zoek zijn naar hun kansen en realistisch genoeg zijn dat er mogelijk ook issues moeten worden aangepakt. Voor hen die willen transformeren en volledig aanwezig willen zijn in hun werk, thuis en in relaties zodat je de juiste keuzes kunt maken. Doel is uiteindelijk de beweging te creëren en ruimte te geven aan ontwikkeling.