Veldhuis Consultancy - Lumina Learning

Lumina Learning
Lumina Learning is een wereldwijd netwerk dat ervaren practitioners verbindt uit meer dan 40 landen over de hele wereld. Het is gericht op het bieden van instrumenten op psychometrisch gebied (versie 2.0). Toepasbaar van huiskamer tot boardroom.

Lumina Spark
De Lumina Spark® profielschets is het boegbeeld van Lumina Learning. Het biedt een nauwkeurige persoonlijke profielschets welke het zelfbewustzijn vergroot en praktische ontwikkelpunten geeft om communicatie, samenwerking binnen teams en leiderschap te verbeteren. Dit innovatieve instrument verlaat het stereotyperen/ hokjes denken.

Wat het instrument uniek maakt is de overtuiging “Don’t force the Choice”. Zo kunnen individuen scoren op beide polen van gemeten gedrag. Hiermee leg je de innerlijke diversiteit van een persoonlijkheid bloot en is de uitkomst zeer aansprekend voor degenen die in wisselende situaties ander gedrag vertonen. Lumina Spark staat garant voor een interactieve en leuke ervaring op maat. Het model levert mensen in de praktijk veel voordelen op, zowel zakelijk als privé.

Wat je weet van jezelf kun je veranderen, wat je niet weet kun je niet veranderen!

Het materiaal kan worden ingezet voor verschillende leerervaringen, variërend van korte presentaties en inspirerende coaching gesprekken, tot en met allerlei soorten workshops en intensieve groepsactiviteiten.

Geïnteresseerd? Graag ontmoet ik je/ jullie om een nadere toelichting te geven en om te bepalen of ik iets kan betekenen.

Voor een eerste kennismaking met het instrument om gedragsvoorkeuren met elkaar te vergelijken, kun je hier de Lumina Splash app downloaden.